12.47 - iv got 99 problems but a bitch aint one

ja vet ja vet ja vet ja VET att ja har sugit på att uppdatera meeen detär såhär faktiskt att internetfunkar inte hos mamma och ja har liksom varit där i 2 veckor! thats why so shut up now.
ooh vad har hänt i johannas liv de senaste dagarna då? Hanna kom till mig i skåne förra helgen och självklart så blev det utgång i malmö, vi kom till malmö och såg ut såhär O.o nurå? hahaha vi gick vilse först men sen frågade vi runt lite och kom tillslut till en liten karaoke krog som varhelt okej nice, vi satt själva lite och drack världens godaste drink. gick ut för en rökpaus där vi hittade skönaste killarna, dååå började det roliga! vi hängde med dom en stund, sjöng och hade allmänt awsome kul sen skulle dom dra och bah: ska ni med till lund? Vi: jaaaa varför inte! EFTERFEST.
bara det att dom där killarna gjorde så vi satte oss på helt fel buss. hhahahaa. vilse ännu en gång fast i lund den här gången. vi gick (eller aa, dansade oss fram och skrattade ihjäl oss ett par gånger) i 55 minuter typ innan vi var framme. sen fick vi skjuts hem till LK från lund helt gratis, sjuuukt shysst! vi var hemma 6.30 på morgonen. hahaha minnen som kommer hålla i länge.

Notera att drickan inte var våran, på hedersors! sjukt äcklig var den.


hahaha nyktra dudes.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback