Frågor - svar.

har tråkigt så svara lite på frågor som ni har skickat.

Fråga: Hej, Du har ju skrivit dina notisar och så och jag blir lite nyfiken på hur du är i ett förhållande?
Svar: Haha, skriver dom notisarna när jag har tråkigt och för att folk vill det, men kan berätta att jag är väl... mig själv i ett förhållande. HATAR svartsjuka (asså visst kan man va lite svartsjuk på vissa saker men kom igen dra en gräns!).

Fråga: Du är ju en tjej som gillar att fesa och så, men hur blir om du är i ett förhållande, är du inte rädd att du gör något dumt på krogen?
Svar: haha vilka frågor om förhållande rå. det är såhär va, att jag är en partypingla visst.. älskar att gå på krogen och sådär. men jag kan fortfarande behärska mig, jag vet vad jag gör även om jag är onykter. jag är inte 14 längre.
Och tanken att vara otrogen skulle aldrig falla mig in, hatar otrohet. varför hålla på med någon annan när man är i ett förhållande, vill man hångla eller ligga med någon så går man till sin pojkvän inte till någon annan om man nu är i ett förhållande.

Fråga: Vad ska en kille ha för att få dig att bli kär i honom?

Svar: mitt ordspråk, en kille ska inte ha det jag vill att han ska ha, han ska ha det jag behöver. Och vad är det? det återstår att se den dagen jag hittar just honom.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback