Notis. 10 tabbar killar gör.

Oooch så kör vi igen då. Fick ju frågor om ja kunde skriva tabbar som killar ofta gör och fick även tips på lite!

10 tabbar som killar säger och gör

1. Det klassiska vid förspelet - Killen trycker ner tjejens huvud.  "Skulle hon vilja gå ner på dig gör hon det själv, tvinga henne inte!"

2. Frågan som dom vet att dom inte ska ställa men ställer ändå. - Hur mycket väger du? "En regel killar, man frågar aldrig en tjej hur mycket hon väger även om hon har världens bästa självförtoende"

3. Självklart något som alla killar suger på - att fälla ner toalettringen "Do it at home, men inte hos en tjej killar och inte om du har en tjej hemma heller, we are still girls! ohygieniskt och allmänt äckligt. skärpning!"

4. Under sex då - 65% av killar kysser för lite under sexet. "Hallå, ni behöver inte bara koncentrera er på vad ni gillar grabbar, vi säger finns också med i spelet."

5. Greppen - Killar, vill ni greppa tag i något så ta eran kudde eller något, använd inte tjejens rumpa som en leksak. Speciellt inte på stan framför kompisarna. "smeka och greppa är två olika saker, lär er!!!!!"

6. Nafsa i örat? Sure thing men kom ihåg att tjejers öron inte är någon tuggleksak!

7. Ni säger : Ska vi hem till mig och kolla på film ikväll när mina föräldrar inte är hemma? Vi hör: ska vi ligga ikväll mina föräldrar är borta.

8. Sugmärken - NEJ, inte okej! sånt gjorde man i början på högstadiet men kom igen ge upp!

9. Dirty talk under sexakten - Face it killar, det är ingen porrfilm ni är med i! "86% av tjejer/kvinnor hatar dirty talk i sängen"

10. Otrohet - vill ni ligga med någon annan än er flickvän? gör henne en tjänst och dumpa henne först.och kom inte med massa kommentarer om att tjejer också gör fel! I KNOW THAT. skriver om det ni vill att jag ska skriva om helt enkelt.
kom gärna med fler önskningar (Y)

Kommentarer
Postat av: Lisa

Fast finns vissa saker som tjejer kan tycka om :) jag gillar dominanta killar så vissa saker du nyss beskrev tycker iallafall jag är nice ;)

2011-11-23 @ 02:19:23
URL: http://lisanygrens.blogg.se/
Postat av: Bruden

9. Dirty talk under sexakten - Face it killar, det är ingen porrfilm ni är med i! "86% av tjejer/kvinnor hatar dirty talk i sängen"- Så sant, som jag kommenterade i ett annat inlägg. Att Jag älskar sex osv, men att grabbarna snackar lite dirty talk..asså ae! ibland kan det gå för långt. En gång drev jagoch bara ''jag ska stoppa kniiiiven i diig''- med norsk dialekt, precis som björn gustavsson gjorde i parlamenten! pözz

2011-11-23 @ 21:39:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback